Asociaţii şi fundaţii

Marcu şi Asociaţii venind în întâmpinarea nevoilor dumneavoastră, vă oferă următoarele servicii cu caracter juridic şi care se referă la:

Formulare cerere şi reprezentare în faţa Ministerului Justiţiei în vederea rezervării şi obţinerii disponibilităţii denumirii;

Reprezentare în faţa organelor fiscale în vederea obţinerii de cazier fiscal;

Redactare si atestare statut, hotărâri ale adunărilor generale;

Reprezentare în faţa instanţei de judecată în vederea dobândirii personalităţii juridice şi înscrierea asociaţiei/ fundaţiei în Registrul Special aflat la grefa judecătoriei în circumscriptia căreia ONG-ul are sediul;

Obtinere extrase registrul special, aplicarea menţiunii „definitiv” pe hotărârile pronunţate de către instanţă;

Modificarea actelor constitutive ale ONG-ului;

Consultanţă juridică si reprezentare în caz de fuziune/divizare/dizolvare a asociaţiei/fundaţiei.

Marcu şi Asociaţii oferă pachete de asistenţă juridică si consultanţă permanentă, adaptabile, în funcţie de solicitările clientului şi de volumul serviciilor solicitate, pachete constând în redactare hotărâri adunari generale, redactare/modificare contracte de voluntariat, parteneriat şi alte activităţi specifice, deschidere/închidere filiale/sucursale, consultanţă privind activitatea juridică a asociaţiei/fundaţiei.

placeholder image
avocat-infiintare-asociatie-avocat-infiintare-fundatie-avocat-asociatii-si-fundatii-mihaela-marcu-timisoara

CAUȚI

Avocați cu experiență?

Programeaza o sedinta de consultanta live, chiar acum

Vorbește cu un avocat

Cere consultanță

Sunt de acord cu prelucrarea datelor cu caracter personal în conformitate cu reglementările europene nr. 2016/679. Citește regulamentul.

Please prove you are human by selecting the truck.